Emilialovisa

Kategori: Tips

Severin mixer

Mamma köpte för ett tag sedan en mixer från severin.
Mixern är lite smidigare än en vanlig mixer som är som en kanna.
Man häller istället alla ingredienserna i typ ett glas som man skruvar på en mixergrej.
De är ganska skönt eftersom att det blir mindre att diska osv.
Dock så klarar den inte av för mycket frysna frukter, men det går bra om man bara värmer dom lite i mikron innan man häller i dom.

Hade dock lite problem i början, för man sätter på hela glaset med mixern på och sedan vrider så startar den, den finns liksom ingen knapp att trycka på.
Men när jag skulle ta av den sen så skruvade jag för långt och hela smoothien åkte ut över mixern, haha ;)
Så rekommenderar att inte göra de..

Sova med flätor

(Slarviga flätor)

 

Ett måste för mig är att sova med fläta, om jag inte gör det vaknar jag upp med jättetovigt och "risigt" hår, eftersom att jag rör mig så mycket när jag sover

Men iallafall, fläta är ett grymt bra alternativ då, istället för att vakna upp med frissigt hår vaknar du upp med fina lockar.

Det är inte heller bra för håret att sova med det utsläppt eftersom att hårtopparna skavar sig mot kudden och blir därför lätt kluvna.

Så sov hellre med en låg toffs eller fläta.

 

Jag tycker personligen att inbakad fläta blir finare när man tar ut den sen på morgonen, eftersom att hela håret blir lockigt då istället.

Och du slipper även använda värme på håret eftersom att du redan har lockar.

Så eftersom att värme sliter otroligt mycket på håret så har jag nöjt mig med mina lockar väldigt länge nu, jag använder inte platt eller locktång alls längre nästan, bara om det är speciella tilfällen då jag verkligen vill använda det.

Men jag har märkt att mitt hår mår mycket bättre utan all värme och utsläppt hår när jag sover. Och det blir inte slitet så fort!

3 favorit sminkprodukter

Här är 3 av mina favorit sminkprodukter, som jag ungefär använder varje dag. Tänkte börja med att förklara lite varför jag gillar dessa.

Maybelline the rocket mascara - Ger en bra längd och fin volym. Klumpar inte ihop sig och funkar bra att bygga flera lager med. Absolut min favorit mascara och den är även billig.

Benefit hoola bronzer - Ger en färg på kinderna utan att få det att se onaturligt ut. Du får en väldigt bra och fin färg, och den är lätt att blanda ut. Lite dyrare produkt men den är defenitivt värd priset!

Loreal Paris eau de teint - En superbra fondation som gör så att man inte blir oljig. Du behöver inte använda ett puder eftersom att den funkar som både och. Lätt att blanda ut och är väldigt lös i konsistensen.

Upp