Emilialovisa

Kategori: Smink och skönhet

Ögonfransförlängning

Här är några bilder på min ögonfransförlängning som jag gjorde i lördags.
Och även en bild på hur det såg ut innan.
Som ni kan se så var det två ganska stora luckor som jag lyckats skaffa.

Jag gjorde min fransförlängning hos milashes som ligger på södermalm i Stockholm.
Jag blev iallafall jättenöjd med fransförlängningen, även fast det inte gick att fylla i hela luckorna så tycker jag att det blev väldigt bra.
Om ni själva vill göra en framsförlängning så kan jag starkt rekommendera att gå till milashes.
Det finns två stycken tjejer där som jobbar med ögonfransförlängingae, en som heter Mia, det var hon som gjorde mina fransar, hon är verkligen jätteduktig!
Sen finns det en tjej som heter Lisskulla som också säkert är duktig, men jag har ju bara varit hos Mia så det är de jag vet.

Det var iallafall lite om min ögonfransförlänging, bilderna är inte jättebra kanske, men det funkar ju, och man ser hur det ser ut.

Sminkning

Gjorde en sminkning på mig själv idag, ganska naturlig men ändå festlig. Så den kanske funkar att använda på bröllopet, ändrar väl lite då kanske, men hade tänkt mig något i den stilen.

Sova med flätor

(Slarviga flätor)

 

Ett måste för mig är att sova med fläta, om jag inte gör det vaknar jag upp med jättetovigt och "risigt" hår, eftersom att jag rör mig så mycket när jag sover

Men iallafall, fläta är ett grymt bra alternativ då, istället för att vakna upp med frissigt hår vaknar du upp med fina lockar.

Det är inte heller bra för håret att sova med det utsläppt eftersom att hårtopparna skavar sig mot kudden och blir därför lätt kluvna.

Så sov hellre med en låg toffs eller fläta.

 

Jag tycker personligen att inbakad fläta blir finare när man tar ut den sen på morgonen, eftersom att hela håret blir lockigt då istället.

Och du slipper även använda värme på håret eftersom att du redan har lockar.

Så eftersom att värme sliter otroligt mycket på håret så har jag nöjt mig med mina lockar väldigt länge nu, jag använder inte platt eller locktång alls längre nästan, bara om det är speciella tilfällen då jag verkligen vill använda det.

Men jag har märkt att mitt hår mår mycket bättre utan all värme och utsläppt hår när jag sover. Och det blir inte slitet så fort!

provsminkning

Provade sminka min syster Victoria idag, eftersom att vi ska på min farbrors bröllop om två veckor så ville hon att jag skulle prova att göra en ganska naturlig men ändå festlig sminkning på henne.

Jag fick tyvärr inga bilder på själva sminkningen eftersom att jag inte tror att hon skulle vilja vara med på min blogg

Men jag ska även testa att sminka min mamma snart så jag kanske kan få henne att ställa upp på att vara med på bloggen, så ni får se hur sminkningen blir

Jag är dock inget proffs på ögonskugga och eyeliner, men det var första gången jag försökte på någon annan än mig själv, förutom små kusinerna som inte bryr sig så mycket.

Körde även ett armpass idag, men vet inte riktigt namnen och så på grejerna jag gjorde, så därför gjorde jag inget specifikt inlägg om det. Men det var iallafall 6 övningar x3. Och kanske ungefär 10-12 st på varje övning.

3 favorit sminkprodukter

Här är 3 av mina favorit sminkprodukter, som jag ungefär använder varje dag. Tänkte börja med att förklara lite varför jag gillar dessa.

Maybelline the rocket mascara - Ger en bra längd och fin volym. Klumpar inte ihop sig och funkar bra att bygga flera lager med. Absolut min favorit mascara och den är även billig.

Benefit hoola bronzer - Ger en färg på kinderna utan att få det att se onaturligt ut. Du får en väldigt bra och fin färg, och den är lätt att blanda ut. Lite dyrare produkt men den är defenitivt värd priset!

Loreal Paris eau de teint - En superbra fondation som gör så att man inte blir oljig. Du behöver inte använda ett puder eftersom att den funkar som både och. Lätt att blanda ut och är väldigt lös i konsistensen.

Upp